Astrologe Meri paralajmëron: Kjo shenje horoskopi është më e pafat e vitit 2017.

115

Astrologe Meri Shehu ka dhënë edhe për këtë muaj parashikimin e yjeve për çdo shenjë horoskopi. E ftuar tek “Rudina” ajo radhiti të 12 shenjat nga më pak e favorizuara tek ajo më e favorizuara për këtë muaj.

Mirëpo shenja me më pak fat dhe që u rendit si më e pafavorizuara ishte shigjetari.

“Shigjetarët futen në në një situatë parapërgatitore. Për 1 vit nuk do veproni drejtpërdrejtë, thjesht do parapërgatitet. Pra do jetë një vit pritje”, tha Meri por në fund dha lajmin e mirë që në 2018 pasi të kenë marrë energji e t’i kenë planifikuar mirë gjërat, do veprojnë.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/fun/astrologe-meri-paralajmeron-kjo-shenje-horoskopi-eshte-me-e-pafat-e-vitit-2017-457046/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright