Suxhuku, shqiptari dhe doganieri zviceran

145

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9 kilogramë suxhuk.

Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu: “Legenda jemi

doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:hudhe suxhukun ne kontanjer,ose zurück…shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun,i doxh nja 3 laka…i ra keq me e hudh…doganieri e pa nga larg dhe duke menduar: ki e ka vendos krejt ta hane,do me semuhet ketu ne kufi…dem kushtoje ma shum,me thire mjekun,ndihmen e shpejt,etj….e thiri shipen: mere suxhukun,fejtu ne zvicer sejt mos ti shof”

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/fun/doganieri-zviceran-e-kap-shqiptarin-me-9-kg-suxhuk-kosove-i-cuditshem-reagimi-i-tij-457053/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright