Ka një kohë që është paraqitur problemi i formimit të akujve në hyrje dhe dalje të tunelit.

 

Ky problem paraqiste rrezik për pjesëmarrësit në komunikacion pasiqë në qdokohë mund të binin copa të akujvë dhe të pësonte dikush, dje gjatë ditës punëtorët e mirëmbajtjes së qytetit kanë larguar akujt nga hyrje/dalja e tunelit edhe pse me vonesë sipas qytetarëve.