Sistemi i kanalizimit i sapo vendosur në fshatin Frashër të Mitrovicës, është bër problem për banorët e këtij fshati.

Disa fotografi të dërguara nga qytetarët tregojnë se si ujërat e zeza kanë dal në siperfaqe. Nuk ka shumë kohë që është vendosur dhe menjëherë ka paraqitur problem për qytetarët.