Nëse jeni në mesin e personave që iu pëlqejnë filmat e frikshëm, atëherë kemi disa lajme të mira për ju. Një studim i kryer nga Universiteti Westminster, i publikuar së pari në ‘The Telegraph’, ka zbuluar se shikimi i filmave...
Nuk ka gjë më të keqe sesa të keni një fytyrë të mbuluar me pika të kuçe – diçka të cilat duket se shfaqen brenda nate, por që nuk hiqen me ditë apo javë të tëra. Ato mund të shkaktojnë...
Drejtpërdrejt para se të vdesin, njerëzit parandiejnë që po e lënë këtë botë, ndiejnë që do të udhëtojnë diku. Disa madje i shohin familjarët e tyre të cilët kaherë kanë vdekur – sikur kanë ardhur për t’i marrë ata. Gazetarja...
Nëse jeni të lidhur me një partner të “dëshpëruar”, kujtoni se kjo dëshirë e ulët për seks nuk është personale, por është e lidhur drejtpërdrejt me gjendjen e tij depresive. Të gjitha problemet e jetës seksuale mund të përballohen me...
Ambjenti i punës çfarëdo profesioni të zotërojmë është një ambjent i cili në vetvete krijon stres Disa nga momentet që krijojnë më shumë stres janë; datat e fundit e dorëzimit të projektit, ditët e pagesave, ecuria e punës dhe...
Shumë persona përballen me probleme me lukth siç është dhimbja apo djegësimi e kjo shpesh vjen nga pakujdesi që tregojmë me konsumimin e ushqimeve të caktuara. Janë disa ushqime të cilat nuk preferohet që të konsumohen, nëse dëshiron  që të...
Nëse dyshemeja iu është mbushur me flokë, nëse e shihni se gjatë dushit po ju bien flokë dhe keni vërejtur se po ju bien më shumë flokët se zakonisht, atëherë nuk jeni e vetmja. Rënia e flokëve është krejtësisht normale,...
Në vetëm nëntë minuta, pa asnjë galiç apo lëvizje të komplikuar, këto ushtrime vithet do t’i forcojnë dhe do t’i ngrenë. Janë të shkëlqyeshme për ato të cilat kërkojnë zëvendësim për galiç tipikë dhe hapa. Këto ushtrime për vithe përbëhen nga...

Mitrovica Sot në Facebook

3,571FansaPëlqeje

Publikimet e fundit